Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie ,odcedzić i pokroić na małe kawałki ,przygotować ze składników ciasto ,zmielić wątróbkę z natką ,dodać mąkę ,jajka i doprawić solą podzielić na 3 części ,każdą rozwałkować i uformować okrągły placek ,w dobrze natłuszczonej i wysypanej bułką formy układać warstwami ciasto,fasolkę ,ciasto itd,tak aby ostatnią warstwę stanowiło ciasto,na wierzchu ułożyć usmażoną na maśle na złoty kolor cebulę i zapiec w piekarniku .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Na pewno zrobie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    no ciekawe to jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    brzmi smacznie i zachęcająco;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    aaa... to takie inne ciasto, myślałam, że znów nowy pomysł na \"warzywne ciasto\" :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    oryginalny przepis, spróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Aaaaa, to ciekawe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Aaaaa, to ciekawe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    interesujacy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    dla mnie super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !