Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wątróbka duszona cielęca

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka cielęca
60 dkg
cebula
4 szt
mleko
1 szkl
masło
4 łyżki
piwo jasne
1 szkl
śmietana kwaśna
1/2 szkl
natka pietruszki
2 łyżki
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka duszona cielęca

Wątróbkę namoczyć w mleku ,po czym osączyć i pokroić na kawałki i lekko obsmażyć na maśle ,cebulę obrać ,posiekać i zeszklić na pozostałym maśle,połączyć z cebulą przyprawić solą i pieprzem,wlać piwo i śmietanę ,dusić około 20 min,podawać posypaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczekjeden 19.12.2011 07:01
bardzo lubię
AgaS10 26.11.2011 12:34
pycha:)
Justa32 31.08.2011 14:06
musi być smaczna
bursztynek 08.05.2011 23:53
to musi być pyszne
Ela15 13.04.2011 12:18
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak