Sposób przygotowania

Grzyby pogotować chwilkę potem jak przestygną pokroić , cebule też pokroić i razem z grzybkami podsmażyć na masełku, następnie zalewamy bulionem i doprawić do smaku , pod koniec dodajemy żur, mąkę i śmietanę, chrzan i musztardę i wymieszać .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam żur
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    mama moja taki robi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam żurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie super smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie super smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !