Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

diabelska z grzybami

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko
4 szt
ogórek konserwowy
5 szt
majonez
1 szt
kechup pikantny
0.5 szkl
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
prawdziwki
1 marynowane
oliwki zielone
1 szt
papryka czerwona
1 szt
śledzie w occie
0.5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: diabelska z grzybami

Jajka gotujemy na twardo.Studzimy,obieramy i kroimy w dużą kostkę.Śledzie,oliwki i prawdziwki osączamy z zalewy.Prawdziwki i oliwki kroimy na pół.Pozostałe składniki kroimy w dość duże kawałki.Dodajemy majonez i keczup.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy.Dekorujemy papryką i listkami bazylii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak