Sposób przygotowania

Makaron gotujemy na al dente.
Na patelni podsmażamy posiekaną cebulkę i czosnek. Kiedy cebula się zarumieni, dodajemy mrożony szpinak i dusimy pod przykryciem aż do całkowitego rozmrożenia szpinaku. Kiedy się rozmrozi, dodajemy kostkę rosołową, przyprawy i zioła i dusimy jeszcze chwile. Na koniec dodajemy kilka łyżek jogurtu i dokładnie mieszamy. Tak powstały sos szpinakowy mieszamy z ugotowanym makaronem. Danie wykładamy na talerz i posypujemy startym serem. Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Coś dla mnie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam taki szpinak bardzo zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    nie jadłam jeszcze takiego szpinaku, ale po komentarzach widać,że warto spróbować:))
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam szpinak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    tak nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja bardzo lubię ale rzadko robię, bo rodzince nie podchodzi
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    uwielbiam szpinak i myślę że ta potrawa bardzo by mi smakowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !