Sposób przygotowania

Posiekaną polędwicę przyprawić solą,pieprzem,dodać olej i wymieszać.Cebulę (ostrożnie wyjąć po 2 warstwy z brzegu,na koszyczki do żółtek),pieczarki i ogórki drobno posiekać.Mięso podzielić na 4 części,uformować kulki,lekko je spłaszczyć i ułożyć na talerzach.Talerze w koło mięsa posypać cebulką,pieczarkami i ogórkiem.Koszyczki z cebuli ponacinać w ząbki i ułożyć na mięsie,lekko je dociskając.Do każdego koszyczka wbić żółtko.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności-smacznego.........
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    całe wieki nie jadłam tatara
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !