Sposób przygotowania

Schab pokroić cieniutko tak jak mięso kebabowe. Przyprawy, kostkę mięsną rozpuścić w wodzie, sos sojowy i oliwę wymieszać ze sobą, cebulę i czosnek pokroić w kostkę i dodać pokrojony schab. Wszystko odstawić na 3-4 godziny do lodówki. Następnie wszystko wlać na patelnię i smażyć. Dodać czerwone wino i sok cytrynowy. Smażyć do zgęstnienia sosu. Podawać z ryżem lub frytkami, a do tego jakąś dobrą kolorową sałatkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne i ciekawy przepis...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zjadło by się takie coś - uwielbiam kebab
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    lubię to!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    nowatorskie
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawy kebab :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !