Sposób przygotowania

Żeberka podzielić na małe kawałki, umyć, osuszyć. Przygotować marynatę z octu balsamicznego i miodu (na łyżkę miodu 2 łyżki octu balsamicznego) zmiażdżonego czosnku 3-4 ząbki i przyprawy. Zamaczać dokładnie mięso w marynacie i odstawić w chłodne miejsce na minimum 2 godziny. Ułożyć mięso na przemian z pokrojonymi na 8 jabłka, całość posypać majerankiem. Piec pod przykryciem w temperaturze 160 st. C około 2 godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    jeszcze takich nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne ja mam z kolei żeberka w kawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne z tą nutą słodyczy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    swietne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ciekawe jak smakują :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smakowite
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne żeberka
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    pyszności na obiaek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !