Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po cygańsku
2. Podzielić w dzwonka
3. Grzybki, ogórki, jabłka, jajka pokroić w kostkę
4. Wszystkie składniki wymieszać z gęstą śmietaną
5. Doprawić solą i pieprzem
6. Przygotowanym sosem zalać śledzie .
śledź świerzy |
6 szt
|
śmietana |
0,5 l
|
cebula |
1 szt
|
jaja |
3 szt
|
sól, pieprz |
1 szczypta
|
jabłka |
3 szt
|
grzybki marynowane |
1 szt
|
ogórek kiszony |
1 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: