Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Marynata do mięsa wieprzowego

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

piwo
0,5 szkl
ocet winny
1 łyżeczki
cebula
1 szt
olej
0,5 szkl
musztarda ostra
1 łyżeczki
Gorczyca biała cała Prymat
1 łyżka
Liść laurowy suszony Prymat
1 szczypta
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięsa wieprzowego

1. gorczycę i listki laurowe rozgniatamy w moździerzu (można utłuc tłuczkiem do mięsa) i łączymy z pozostałymi składnikami
2. Mięso pokroić w plastry włożyć do marynaty wstawić do lodówki ( może być w niej nawet kilkanaście godzin)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak