Sposób przygotowania

Bułkę moczymy w mleku, następnie odciśniętą łączymy z mięsem, jajkami oraz przyprawami.
Pieczarki obieramy, kroimy na mniejsze kawałki, przesmażamy.
Z masy mięsnej formujemy kotlety, w środek każdego wkładamy odrobinę pieczarek.
Panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Pychotka ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !