Sposób przygotowania

kosci oczyscic i wrzucic do duzego garnka zalać 1 i 1/2 l wody i zagotować. nastepnie dodac kostkę rosołową listki laurowe oraz 1 lyz czosnku granulowanego . seler oraz ziemniaki obrać i pokroić na małe kawałki. koperek i natke pietruszki umyc bardzo drobno posiekac ,wrzucic do zupy.marchewke i pietruszke obrac i pokroic w talarki .wszystkie warzywa wrzucić do zupy. zielony groszek odsączyć z zalewy i dołożyć do zupy .gdy warzywa beda miekkie do zupy dodac garsc makaronu i gotowac do miekkosci .pod koniec gotowania doprawic sola i pieprzem . n akoniec zaprawic smietana i odrobina maki.ja zupkę podaję jeszcze z kromeczką jakiegos ciemnego pieczywka :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Wygląda zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo fajna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomita!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zapowiada się smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !