Sposób przygotowania

Majonez wymieszać z jogurtem i musztardą. Makrelę oczyścić z ości, włożyć do salaterki, rozgnieść widelcem i rozetrzeć. Jajka ugotowane obrać pokroić w drobną kostkę, dodać do ryby, połączyć z majonezem, wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna do chlebka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie pasty rybne a z makreli najbardziej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna do białego pieczywa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !