Sposób przygotowania

Kalafior ugotować na parze \"al dente\". Łososia zagotować na parze przez kilkanaście sekund lub ułożyć od razu na talerzu (wg preferencji). Łososia posypać bazylią i pieprzem kolorowym. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne musze kiedyś tak zrobic.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię takie dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pomyslowe- wyprobowalam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina36

    uwielbiam takie jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    apetycznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajne zestawienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !