Sposób przygotowania

Kuskus zalać gorącym bulionem. Filety pokroić na małe kawałki i usmażyć z przyprawą do grilla. Winogrona przekroić na połówki, usuwając z nich pestki. Ser feta pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki połączyć ze sobą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Na pewno wypróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Fajny pomysł, właśnie ostatnio myślałam o zakupie kuskusa :) Może skuszę się akurat na ten przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno dobrze smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    swietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !