Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka selerowa-jabłkowa z rodzynkami

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler
1 sztuka
jabłko
2 sztuki
rodzynki
2 łyżki
sok z cytryny
śmietana
2 łyżki
cukier
do smaku
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka selerowa-jabłkowa z rodzynkami

Jabłka i seler zetrzeć na grubych oczkach, skropić sokiem cytrynowym. Rodzynki sparzyć, dodać do jabłek i selera. Wymieszać ze śmietaną, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 11.12.2011 17:25
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak