Sposób przygotowania

ryz zalac goraca, posolona woda,
odstawic do ostudzenia,
na masle podsmazyc cebulke w kostke, posolic, popieprzyc, dodac watrobke w kostke, usmazyc,
w osobnym naczyniu rozpuscic maslo, dodac rodzynki i kminek, podlac bulionem, doprowadzic do wrzenia,
dodac ryz
potem watrobke
posypac koperkiem
odstawic na 10 minut by doszlo

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawe jak smakuje takie połączenie ryżu i wątróbki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    a to ciekawe, muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !