Sposób przygotowania

Ziemniaki, marchew i pietruszkę oczyścić i pokroić w kostkę. Dodać do gotującego się bulionu. Pora oraz cebulę posiekać drobniutko. Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki. Oliwę rozgrzać, podsmażyć na niej pora i cebulę, następnie dodać pieczarki i całość poddusić. Następnie dodać wymoczone wcześniej i pokrojone w paski grzyby shiitake. Gdy warzywa w bulionie będą miękkie należy przełożyć do zupy zawartość patelni i całość gotować przez kilka minut. DO zupy dodać sos sojowy, doprawić ją do smaku solą i pieprzem. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    napewno wspaniale smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    też tak myślę że będzie smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Apetyczna zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !