Sposób przygotowania

Podgrzybki i cebule pokroić w kostke i udusić na maśle. Jajka dokładnie roztrzepać. Słonine pokroić w drobną kostkę i stopić na patelni. Dodać grzyby oraz wlać jajka. Smażyć aż wszystko zgęstnieje. Podawać z posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jajka i grzyby to jest to
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam grzybki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    uwielbiam grzybki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    coś dla mnie na śniadanko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Taką jajecznicę mogę jeść codziennie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !