Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Farsz do nadziania kurczaka

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
0,5 kg
mięso mielone
0,5 kg
cebula
1 szt
jajko
2 szt
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
tłuszcz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do nadziania kurczaka

Pieczarki umyć, osączyć pokroić w grubszą kostkę, przesmażyć na tłuszczu.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, usmażyć na patelni.
Pieczarki wymieszać z cebulą i trochę razem poddusić, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Mięso mielone przełożyć do miski, dodać pieczarki z cebulą, jajka, sól i pieprz, wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak