Sposób przygotowania

brokuły umyć i podzielić na różyczki po czym włożyć do osolonego wrzątku i zagotować po czym zmniejszyć płomień i gotować ok.7min.dynię odcedzić,imbir obrać i drobno zetrzeć,mięso umyć i przekroić wzdłuż,każdy kawałek mięsa naciąć tak aby powstała kieszeń oprószyć w środku i na zewnątrz solą i pieprzem,serek topiony utrzeć z imbirem i posmarować środki kieszonek następnie napełnić marynowaną dynią i spiąć wykałaczką,rozgrzać olej i smażyć na złoty kolor z obu stron,ugotowane brokuły odcedzić,kieszonki wyłożyć na półmisek i obłożyć brokułami,podawać zaraz po przyrządzeniu najlepiej z ziemniakami z wody lub ryżem na sypko.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    masz świetne pomysły na gorące dania;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !