Sposób przygotowania

Fasolkę namoczyć, ugotować w tej samej wodzie, cebulę zrumienić na tłuszczu, sporządzić zasmażkę, połączyć z przecierem,dodać do fasolki, kiełbasę pokrojoną w kostkę przysmażyć, połączyć z fasolką po czym doprawić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Pychota,uwilbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !