Sposób przygotowania

Buraki ugotować ok. 40 minut. Wychłodzić, obrać z łupiny, pokroić w plastry grubości ok. 1,5 cm.
Panierować w jajku wymieszanym z przyprawą i bułce tartej i smażyć na oleju.
Podawać z ziemniakami i dowolną surówką.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    takich jeszcze nie jadłam :) ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł !
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.......
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pierwszy raz słyszę, muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też takich nie jadłam,ciekawe jak smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    ale fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    z takimi sie jeszcze nie spotkałem - super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    takich jeszcze nie jadłam :) ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wow!! jak dla mnie rewelacja!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    nigdy nie próbowałam takich

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !