Sposób przygotowania

Do rondla wlać piwo, 1 szklankę wody, włożyć pokrojone cebule i kiełbasę. Wszystko razem gotować pod przykryciem około 20 minut. Następnie wyjąć kiełbaski a sos zmiksować. Z mąki i masła zrobić zasmażkę, rozmieszać z kilkoma łyżkami zimnej wody, połączyć z sosem, zagotować, przyprawić do smaku. Kiełbaski podawać polane sosem piwnym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Piwny sos i kiełbaska? To coś dla mnie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !