Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy do miękkości wodę solimy. W między czasie grzybki myjemy i kroimy w plasterki . Rozgrzewamy patelnię dajemy masełko wrzucamy pieczarki i dusimy , przykrywamy pokrywką i dusimy 15 minut , dolewając wodę , wrzucamy kostkę i mieszamy co chwilę , ponieważ może nam się troszkę przypalić . Następnie zabielamy śmietaną mieszając aż się sos zagęśći .Gotowym sosem polewamy ziemniaki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    supcio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !