Sposób przygotowania

Kanię oczyścić i pokroić w paski o szer. 3 cm. Rozgrzewamy olej do głębokiego smażenia. Ciasto naleśnikowe doprawiamy solą i pieprzem. Grzybowe paski maczamy w ciescie i smażymy na lekko złoty kolor. Wyłożyć na ręcznik papierowy, by odsączyć z tłuszczu, przed podaniem posypać delikatnie natką.

* Nie można ich przesmażać, gdyż nie będzie czuć smaku grzybów.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto sprobowac
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam??
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    tak zrobione by mi smakowały

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !