Sposób przygotowania

Makaron ugotować na pół twardo. Następnie zabrać się za szparagi. Odciąć z nich twarde końcu i podzielić je na mniejsze kawałki. przełożyć do rondelka dodać trochę masła i dusić do miękkości. W tym czasie pomidory pokroić na mniejsze kawałeczki i dodać do szparagów. Dodać też przeciśnięty przez praskę 1-2 ząbki czosnku. Można doprawić do smaku solą i pieprzem wg. uznania. Całość chwilkę pogotować. Następnie wyłożyć makaron na talerz i polać tak przygotowanym sosem. Ser feta pokroić na mniejsze kawałeczki zaś bazylię drobniutko posiekać. Wierzch naszego dania posypać serem feta i bazylią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    może być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pycha.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    extra smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !