Sposób przygotowania

Warzywa obrać, pokroić i ugotować w 2 l wody z dodatkiem kostek rosołowych i angielskiego ziela. Gdy warzywa są miękkie, zmiksować. Dodać koncentrat pomidorowy, śmietankę i surowe masło, zagotować. Przyprawić do smaku, posypać natką pietruszki. Podawać z grzankami.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Raz jadłam zupę selerową i bardzo mi smakowała. Spróbuję przyrządzić taką z Twojego przepisu:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super ta zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nie przepadam za selerem, więc raczej nie dla mnie. Ale chętnie zamieniłabym go na pora, wtedy byłoby wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !