Sposób przygotowania

Wędzony boczek pokroić w kostkeczkę, zalać wodą, zagotować. Dodać groch połówki. Wrzucić kostkie rosołowę, liście laurowe i ziele angielskie. Kiedy groch się rozgotuje dodać startą na grubej tarce jarzynę oraz pokrojone w kostkę ziemniaki. Gdy będą miękkie doprawić i posypać zieloną pietruszką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    och, musi być pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetna, aromatyczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    taką lubię:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !