Sposób przygotowania

Masło rozetrzeć z bazylią, rozmarynem, tymiankiem. Mięso posolić i popieprzyć, usmażyć na oleju. Usmażone mięso zawinąć w folie aluminiową. Cebulę obrać, zeszklić na oleju po mięsie, dodać masło ziołowe. Strączki groszku ugotować w osolonej wodzie, dodać go do cebuli, dodać natkę, skórkę z cytryny, doprawić pieprzem i solą. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sofciak

    Bardzo smaczne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wspaniałe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Coś nowego-super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wypróbuję na pewno
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię steki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    bardzo fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !