Sposób przygotowania

na dnie słoika kładziemy gruby plaster cebuli i ziarna gorczycy. kroimy cukinię w słupki - jak na zdjęciu.przykrywamy liściem selera i zalewamy zalewą.pasteryzujemy ok 15 minut. bardzo smaczne, u mnie dodawane do wielu obiadów oraz do mięs z grilla.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Szkoda ze nie ma napisane o zagotowaniu zalewy:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    Josef1

    to chyba wiadomo,ze sie zagotowuje?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy takiej nie robiłam ale zapewne jest dobra :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    napewno potem jak znalazl jak sie zrobi:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    sprawdzę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    sprawdzę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    sprawdzę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbuję
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszny
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tego przepisu mi trzeba było
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !