Sposób przygotowania

mieso umyc i pokroic na mniejsze kawałki ugotowac w 3 l wody ,
warzywa umyc obrac pokroic w kostkę i wraz z fasola dodac do wywaru z miesa . gotowac 90 min doprawic sola pieprzem i octem. zagęsćic maka i gotowe:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    hmm..... lubię fasolową:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    smaczna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ciekawa zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !