Sposób przygotowania

Składniki ciasta naleśnikowego włożyć do miski i zmiksować na jednolite ciasto.
Jeśli jest za gęste dolać odrobinę wody.
Smażyć naleśniki na rozgrzanym tłuszczu.
FARSZ
Kapustę i grzyby posiekać nożem na desce.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, przesmażyć na tłuszczu dodać do grzybów.
Farsz doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
Farsz nakładamy na środek przygotowanych naleśników.
Boki łączymy do środka i zwijamy.
Krokiety obtaczamy w jajku, bułce tartej i smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !