Sposób przygotowania

Jajko, mąkę, 2 łyżki oliwy, wodę, wino, odrobinę, soli zmiksować, dodać natkę pietruszki, szczypiorek i dokładnie wymieszać. Na rozgrzanej patelni smażyć cienkie naleśniki. Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę, dodać rozkruszony ser i zrumienioną na łyżce oliwy drobno posiekaną cebulę. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Na upieczone naleśniki rozsmarować farsz, zwijać w rulony i obsmażyć na patelni. Naleśniki te są pyszne z sosem pieczarkowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !