Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Śledzie w sosie koperkowym

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny
150 g
cebula
1 sztuka
koperek
1 pęczek
seler naciowy
3 gałązki
pieprz
Sklep Prymat
śledzie
4 (w zalewie solnej)

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w sosie koperkowym

Śledzie wymoczyć w wodzie.
Pokroić na kawałki zalać gestym jogurtem naturalnym, dodać posiekaną w kosteczkę cebulkę i pokrojonego selera naciowego.
Doprawić do smaku pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak