Sposób przygotowania

Rybę obtaczamy w mące, następnie w jajku które po wybiciu ze skorupki roztrzepujemy, a na koniec obtaczamy w bułce tartej, filety smażymy z obu stron na złoto.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię mintaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna rybka :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam tą rybkę :)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !