Sposób przygotowania

W garnuszku rozpuszczamy łyżeczkę masełka , dodajemy przecier i mieszamy , możemy dodać albo jogurt naturalny albo śmietanę , ja dałam jogurt mały cały , pieprz świeżo zmielony i mieszamy , jeśli wyjdzie nam za kolor jednolity , to możemy dać troszkę wody przegotowanej , albo bulionu. Jeśli chcemy to na koniec polecam wsypać trochę bazylii

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię sos pomidorowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    do gołąbków jak znalazł
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    łatwy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !