Sposób przygotowania

W rozdrabniaczu zmiksować na gładką masę jajka, avocado oraz cebulę. Doprawić majonezem, solą i pieprzem. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie mam doświadczenia z avokado - czy taką pastę można przechowywać w lodówce czy trzeba ją zjeść od razu? boję się , że ściemnieje...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Pycha, uwielbiam avocado w kazdej postaci, z jajkiem czesto też jem!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    MNIAM
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne musi być,muszę zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    na pewno spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekaw jestem tej pasty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !