Sposób przygotowania

Golonki umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody i gotować pod przykryciem około 2 godziny. Następnie dodać obrane, pokrojone warzywa, cebulę, czosnek i przyprawy. Gotować do miękkości. Miękkie golonka podawać z musztardą lub chrzanem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam golonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    interesujący przepis
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne goloneczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !