Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

mielony+pieczarka

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone
250 gram
jajko
1 szt
pieczarki
250 gram

Przepis i sposób przygotowania na: mielony+pieczarka

Pieczarki obrać, usunąć ogonki. mięso mielone połączyć z jajkiem, przyprawami i odrobiną bułki tartej. w środek pieczarki nałożyć mięso tak aby uformować kulę, obtoczyć w bułce tartej, stronę pieczarki zamoczyć w rozmąconym jajku i dopiero w bułce i smażyć w głębokim oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak