Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

ryżowe talarki z szynką

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wafle ryżowe
8 szt.
szynka
8 plastrów
serek naturalny homogenizowany
150 gram
papryka żółta
1/2 szt.
ogórek kiszony
1 szt.
majonez
2 łyżki
musztarda
1/2 łyżeczki
Sklep Prymat
keczup pikantny
2 łyżki
pomidorki koktajlowe
do dekoracji
sól
Sklep Prymat
natka pietruszki
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: ryżowe talarki z szynką

paprykę i ogórka pokrój w kostkę. Wymieszaj z serkiem, natką, majonezem, musztardą i przyprawami.
Wafle posmaruj z jednej strony keczupem. Na każdym waflu połóż plasterek szynki i po łyżce masy serowej. Podawaj ozdobione pomidorkami i natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak