Sposób przygotowania

Pstrąga osalamy i odstawiamy. 1 gałązkę z miety, pieprz, sól, orzechy tłuczemy na papkę, dodaejym miód. Do pstrąga wkładamy jedną gałązkę, smarujemy pastą. Smarujemy rybę oliwą i kładziemy na folii aluminiowej z jedną gałązką mięty, szczelnie zawijamy. Pieczemy ok 10-15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Taki lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychota;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !