Sposób przygotowania

groch namoczyć w przegotowanej i wystudzonej wodzie najlepiej na noc nastepnego dnia ugotować w wodzie w której się moczył,po ugotowaniu osolić i odcedzić następnie przetrzeć przez sitko lub zmiksować blenderem,po zmiksowaniu podgrzać i wyłozyć na salaterkę lub miseczkę i okrasić pokrojoną w drobną kosteczkę cebulą zrumienioną na wytopionej słoninie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawe :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nigdy nie jadłam, ale na pewno jest smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !