Sposób przygotowania

Jajka wybić do garnuszka, wymieszać, dodać śmietanę, sól, pieprz. Pieczarki umyć, pokroić w cienkie plasterki i podrumienić na maśle. Wlać jajka i usmażyć jajecznicę mieszając od czasu do czasu. Podawać z pieczywem zaraz po przyrządzeniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna jajecznica
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    przepyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne śniadanie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !