Składniki:
Ciasto
mąka pszenna | 300 g |
margaryna | 150 g |
cukier puder | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 szt |
woda zimna | 2 łyżki |
Nadzienie
masa makowa | 200 g |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
migdały siekane | 1 łyżka |
rodzynki | 2 łyżki |
miód | 1 łyżka |
mąka pszenna | 300 g |
margaryna | 150 g |
cukier puder | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 szt |
woda zimna | 2 łyżki |
masa makowa | 200 g |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
migdały siekane | 1 łyżka |
rodzynki | 2 łyżki |
miód | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: