Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

13.12.2017 18:04

Zawsze mi się marnują orzechy włoskie, te sklepowe łuskane... Mam ich 500g. Macie pomysł jak jednorazowo wykorzystać całość? Może jakieś fajne ciasto?

Najlepsze odpowiedzi (2)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

13.12.2017 19:41

w rozdrabniaczu jest dobrze zmielić i ciasto ucierane z małą ilością mąki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

14.12.2017 09:03

Dobrze pisze-w mojej kuchni-, weź je rozdrobnij i z tego zrób ciasto. Dużo przepisów jest na tej stronie. Można dodać rozdrobnione orzechy do deserów, lodów.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak