Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

27.06.2015 12:43

Jak przygotowujecie żeberka na grilla?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

30.06.2015 08:21

marynuję i zostawiam na noc w lodówce

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

29.06.2015 08:37

na grilla marynuję przez 12 godzin w marynacie miodowej

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.06.2015 11:49

marynata z octu winnego, oleju, dodaję bazylię, majeranek suszony, koperek pokrojony, cebulkę, czasami miód roztopiony i tak zostawiam na dobę w lodówce

Odpowiedzi (25)

pestka

Zadanych pytań: 424

27.06.2015 12:48

ja lubię żeberka z grilla , ale rodzina nie przepada więc rzadko je robię

Wacław

Zadanych pytań: 1269

27.06.2015 13:28

lubię żeberka z grilla marynowane w piwie :-)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

27.06.2015 13:34

kilka godzin wcześniej trzymamy je w marynacie ziołowej

luna76

Zadanych pytań: 4

27.06.2015 14:15

marynuję żeberka wieczorem, na noc do lodówki, następnego dnia na grill :)

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

27.06.2015 14:31

najlepiej zamarynowac na noc.

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.06.2015 15:40

marynuję przez kilka godzin i z marynaty przekładam na grilla

Gracer

Zadanych pytań: 124

27.06.2015 16:22

Wkładam do marynaty i odstawiam w chłodne miejsce na noc najczęściej

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.06.2015 16:59

robię najpierw mieszankę ,przyprawę uniwersalną, przyprawę do żeberek ,oliwa ,mieszam , smaruję lub nacieram żeberka i po paru godzinach grilluję

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

27.06.2015 18:19

marynuję 24-godziny wcześniej aby skruszały

molanka

Zadanych pytań: 14

27.06.2015 18:27

podstawą jest pikantna marynata, w której żeberka powinny się marynować najlepiej cały dzień

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak