Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

michal1004

Zadanych pytań: 1

29.11.2020 23:00

dzień dobry, dlaczego moja polędwica Wellington wychodzi "mokra od spodu" Co robię źle. Bardzo proszę o pomoc i przedstawienie krok po kroku momentu pieczenie. Na blasze, czy na ruszcie? Zimny czy gorący piekarnik od początku itd. Proszę potraktować mnie poważnie bo to moje duże ambicje. Pozdrawiam Michał

Odpowiedzi (2)

Doradca Smaku

Zadanych pytań: 64

08.12.2020 19:45

Witaj, podaje linki do sprawdzonych przepisów. Sądzę, że znajdziesz tutaj to, o co pytasz - życzę powodzenia :) https://www.doradcasmaku.pl/przepis-co-na-obiad-pieczen-wellington-411685 oraz https://www.doradcasmaku.pl/przepis-przepis-dnia-v-poledwica-wellington-odc.-78-369970 Pozdrawiam, Doradca Smaku.

Hysteric

Zadanych pytań: 0

16.08.2021 19:26

Piekarnik rozgrzany, to podstawa, mięso zawinięte dosłownie chwilę przed smażeniem, tak samo jak wyłożenie grzybów na ciasto francuskie. Grzyby powinny być też dobrze odsączone. Pozdrawiam i trzymam kciuki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak