Dodanych przepisów: 22

Sortuj:

Szynka z sarny po staropolsku foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 5+

Szynka z sarny po staropolsku

agaK.
Comber z sarny po kapitańsku. foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 3 - 4

Comber z sarny po kapitańsku.

Christopher
Udziec z sarny foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 5+

Udziec z sarny

Marta Ryżek-Kalkowska
Grzbiet Sarny,czyli Metrowiec wg Alberta foto

czas trwania: 30 min

ilość porcji: 5+

Grzbiet Sarny,czyli Metrowiec wg Alberta

IlonaAlbertos
żeberka z sarny w przyprawie myśliwskiej i winie foto

czas trwania: 30 min

ilość porcji: 1 - 2

żeberka z sarny w przyprawie myśliwskiej i winie

Jolcia_90
Mielonka z sarny w słoiczku   foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 5+

Mielonka z sarny w słoiczku

adelajda
Comber pieczony z sarny foto

czas trwania: 30 min

ilość porcji: 3 - 4

Comber pieczony z sarny

Sezonowy Garnek
Gulasz z sarny foto

czas trwania: 30 min

ilość porcji: 3 - 4

Gulasz z sarny

JulkaTomeczek
Mój sposób na polędwiczkę z sarny foto

czas trwania: 30 min

ilość porcji: 1 - 2

Mój sposób na polędwiczkę z sarny

BernadettaP
Szaszłyki z sarny foto

czas trwania: 15 min

ilość porcji: 3 - 4

Szaszłyki z sarny

JulkaTomeczek
Pasztet z sarny foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 5+

Pasztet z sarny

jojeta
Dziczyzna-Gulasz z SARNY foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 3 - 4

Dziczyzna-Gulasz z SARNY

jojeta
Wątróbka z sarny foto

czas trwania: 30 min

ilość porcji: 3 - 4

Wątróbka z sarny

Smakosz6
Tatar z sarny foto

czas trwania: 15 min

ilość porcji: 1 - 2

Tatar z sarny

Ewelinaeve
comber z sarny w ?mietanie foto

czas trwania: 15 min

ilość porcji: 3 - 4

comber z sarny w ?mietanie

krokodyl
medaliony z sarny z kurkami foto

czas trwania: 30 min

ilość porcji: 3 - 4

medaliony z sarny z kurkami

krokodyl
Wątróbka z sarny na ostro foto

czas trwania: 30 min

ilość porcji: 5+

Wątróbka z sarny na ostro

daria899
Stek z sarny foto

czas trwania: 15 min

ilość porcji: 3 - 4

Stek z sarny

Małgorzata89
pieczeń na sposób sarny foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 3 - 4

pieczeń na sposób sarny

Norbert1
prymat