Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kefir jeżynowo-malinowo-jagodowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jagody 1 szklanka
jeżyny 1 szklanka
maliny świeże 1 szklanka
jogurt naturalny 4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Kefir jeżynowo-malinowo-jagodowy

Jagody i jeżyny delikatnie umyć , wszystkie owoce przełożyć do blendera, dodać jogurt naturalny i zmiksować . Podawać w szklankach zchłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 15.01.2012 10:15
mm:) pycha
Sarenka 11.08.2011 11:56
Pycha
agogo2 15.04.2011 16:43
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak